23 Temmuz 2012 Pazartesi

Tatilim gelmiş(miş)...

Bir yazamama durumu aldı ki beni bitmek, gitmek bilmiyor. Bilgisayarın karşısına geçiyorum uzun uzun bakıyorum. Yazamasam da bakmayı becerebiliyorum hala :) Bakıyorum, yazıyorum ve beğenmiyorum siliyorum, yazıyorum devamı gelmiyor sayfayı kapatıyorum. Başından kalkıyorum bilgisayarın biraz dolanıyorum, bir sigara yakıyorum, düşünüyorum ama olmuyor da olmuyor. 

Sanki kafamın içini benden habersiz birileri boşaltmış, sanki biri duygularımı almış gibi... Oysaki çok şey var anlatmak istediğim, içimden çıkartmak istediğim ama kelimelerim nereye saklandıysa bulamıyorum. Elma diyorum çıkmıyor, pabucu yarım çık dışarı oynayalım diyorum çıkmıyor. Bir süredir yeni işimle fazla ilgilendiğim ve işin ortasında aklıma geldiklerinde "şimdi sırası değil sonra gelin" dediğim için küstürdüm mü onları bilemiyorum.

Belkide konsantrasyon sorunu yaşıyorumdur kim bilir. Bir sürü şeyi düşünüyorum ama hepsi yarım yamalak kalıyor, ilerlemiyor. Böyle olunca da baktım olmuyor, zorlamıyorum kapatıyorum gidiyorum tıpkı birazdan yapacağım gibi.

Yorulduğumu biliyordum aslında ama düşünmeyi reddediş boyutuna geldiğimi hiç fark etmemişim ne yalan söyleyeyim. İşte bu yüzden galiba benim biraz tatile ihtiyacım var. Biraz uzaklaşmaya, nefes almaya, ve ayaklarımı suya sokmaya ihtiyacım var. İhtiyacım var ama iznim yok  :) Bayrama kadar biraz daha sabretmem lazım tabii becerip de gidebilirsem bir yerlere. Gittim gittim gidemedim kafamı, bedenimi tazelemenin bir başka yolunu bulmak gerekiyor. Yoksa kışa yorgun bir beden ve zihinle gireceğim ki bu hiç de hoş bir durum değil :)

Şimdi çayımı alıp biraz balkonda müzik dinlemeye gidiyorum. Madem yazarak rahatlatamıyorum ruhumu, bari müzik dinleyerek rahatlatayım. Bu aralar favori sanatçılarım Mehmet Erdem ve Maria Mena. Dinlemediyseniz şiddetle tavsiye olunur :)

Herkese iyi haftalar...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder