28 Haziran 2012 Perşembe

Mutlu muyum ne ;)

Nihayet yazmak için bir vakit bulabildim :) Bildiğiniz üzere bu hafta itibariyle yeni işime başladım. Buradaki temponun yoğun olacağını tahmin ediyordum ama bu kadarını beklemiyordum açıkçası :) Şikayetçi olduğumu düşünmeyin sakın aksine çok memnunum. Beni tanıyanlar bilirler boş oturmaktan ne kadar mutsuz olduğumu. Boş oturmak, iş yapmamak beni mutsuz etmenin yanı sıra özgüvenimi yitirmeme de neden olmuştur her zaman. Ne iş yapıyorsun diye sorulduğunda "bütün gün oturuyorum" demek oturmaktan daha yorucu gelir bünyeme. Arkadaşlarım, dostlarım işe başladığımdan beri aradıklarında "çok işim var sonra konuşalım mı ya da hala çalışıyorum" dediğimde gecenin bir vakti "hala çalışıyorsun ama sesin çok iyi geliyor, demek ki mutlusun" diyebiliyorlar rahatlıkla. Sizlerle konuşma şansımız yok belki ama yazımdaki enerjiden anlayabilirsiniz gerçekten mutlu olduğumu. O yüzden şimdi sosyal hayatımın azalmasına, sevdiklerime daha az zaman ayırmama, sizlere daha az yazıyor olmama rağmen memnunum bu yoğunluktan çünkü buna çok ihtiyacım vardı.

Tek endişem daha az yazdığım zaman sizleri kaybetmek. Umarım beni yalnız bırakmazsınız bu süreçte. Huysuz Kızın kaybetmek gibi bir korkusu olduğunu daha önceki yazılarından da anlamışsınızdır. Sevdiği insanları kaybetmeye tahammülü yok bu kızın. İster ki sevdiği, değer verdiği herkes hayatında olsun, hep olsun... Bu geçiş ve adaptasyon sürecinde yanımda olacağınızı ve anlayış göstereceğinizi umuyorum hatta ummaktan öte istiyorum. Hazır istemekten laf açılmışken bir de yazamadığım zamanlarda beni yazmam için sıkıştırmanızı istiyorum sizlerden :) Çok şey mi istiyorum sizlerden bilemiyorum ama istiyorum işte :) 

Özellikle son dönem sürekli sıkıntılarımla ilgili yazılar yazıp sizleri de kendi dertlerime ortak ettiğimi biliyorum o yüzden şimdi de mutluluğuma ortak olmanızı ve keyfimin yerinde olduğunu bilmenizi istiyorum. Son aylarda hiç olmadığım kadar iyi hissediyorum kendimi. Güzel bir şeyler olmasına ihtiyacım var adlı yazımı hatırlarsanız orada bahsettiğim şey tam da buydu işte. Ama bir de güzel bir aşk gelip çalarsa kapımı ona da hayır demem vallahi ;)

Bir yazı içerisinde bir sürü "istiyorum" kelimesi kullandığımın farkındayım ama olsun sizlerin yanımda olduğunu bilmenin benim için ne kadar önemli olduğunu bilin istedim :) 

Not: Şu anda saat 22.00 ve ben hala çalışıyorum ;)


Böyleyken


Böyle oldum ;)



4 yorum:

  1. canım bırakmayızzz emin ol en azından kendi şahsım adına konuşcak olursam hep yanındayım :)

    hayırlı uğurlu olsun hakkında ne hayırlı ise eksik tmesin hayırsızları kapından geçirmesin rabbim
    çoks evindim senin adına
    çalışmak çok güzel
    Ben 8 ay çalıştım stlist olarak
    lakin eşim aşırı sevgisindenmi kıskançlıkmı desem bırakmamı istedi başka sorunlarda vardı bıraktım
    fakat çalışmayı çooook istiyorum :)
    umarım devam eder alnının akıyla istedğin arzuladığın ne varsa olur...
    seni sevip yazılarını merakla takip eden arkdşın zeynep :)

    YanıtlaSil
  2. Canım benim çok teşekkür ederim hem güzel temennilerin hem de desteğin için :)
    Çalışmaya alışınca evde oturamıyor insan ama sen bir sürü güzel şey üretiyorsun o yüzden çalışmıyorum diye düşünme :)
    Sevgiyle kucaklıyorum seni ;)

    YanıtlaSil
  3. Huysuzvetatlı ve mutlu bir kız olduğun için çok mutlu oldum canım...yeni işin hayırlı uğurlu olsun...başladığı gibi mutlu mutlu sürsün inşallah...yüzün de hep gülsün... (T.D)

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim canım benim, herkes gülsün hep gülsün inşallah :)

    YanıtlaSil